mandag 14. mai 2012

Pleie til dine Naturlige vipper

Jeg selger Jojoba Olje, som er en fin pleie for dine egne vipper og ikke minst hud.
Dine egne vipper har en levetid på ca 90 dager før du skifter ut til nye.
Derfor er det også viktig å pleie dem.

Pris 169,-

Ta kontakt på mail for bestilling : tine.emilie@hotmail.com

Denne oljen er ikke minst effektiv som en olje på bare viper, men håd hår og negler.
For uren hud er den også fantastisk!
For ja: det går ann å kjøpe ren jojobaolje (kaldpresset og økologisk)! Jeg har brukt opp en hel flaske av dette nå and I`m looooooving it!!!;) supert til påføring etter barbering i bikinilinjen, men man kan bruke det til utrolig mye mer enn det også. Så du finner sikkert ditt favorittbruksområde;)



Produkt beskrivelse:
Oljen er førstegangspresset, dvs. kaldpressede jojoba bønner. Den balanserer huden, passer alle hudtyper, er rensende og mykgjørende. Den beskytter mot frostskader, sprengte blodkar, kuldeeksem og utslett. Den er det beste som kan brukes på spedbarn i tillegg til rent vann.




Kan brukes til babymassasje og kuldekrem for baby og barn da den ikke inneholder vann. Dette er en ørkenplante som er tilpasset varme dager og kalde netter, og gir huden beskyttelse både mot sol og varme så vel som kulde og vind. Det er en naturlig solfaktor i oljen på 2 -3, men dette er ikke nok under soling.



Fordeler

Effektiv mot uren hud, akne, hudormer, er talgløsende og bakteriedrepende.



Den er også fin som kur ved tørt, livløst hår og har en viss beskyttelse mot sol og saltvann.



Bruksanvisning

Jojobaoljen kan anvendes i stedet for dagkrem og nattkrem eller blandes med øvrige kremer. God etter barbering, stryk et par dråper over ansikt og hals. Den absorberes raskt og balanserer huden enten den er tørr eller fet.



I vinterkulden trenger huden ekstra beskyttelse og jojobaoljen er effektivt ned til 10-15 kuldegrader. Derfor er den uunnværlig til barnekinn, men også som hudolje på utsatte partier. På grunn av sin gode spredningsevne beskytter den også barnehud mot irritasjon fra urin og avføring.



Jojobaoljen kan tilsettes som supplement i de fleste kremer for å tilføre ekstra pleie- eller oljeeffekt. Blandes gjerne i dag- og nattkremer, såpe, shampo, kroppsolje og andre hygieneprodukter. Anbefales også som et naturlig førsteskritt når du skifter fra syntetiske- til naturlige produkter - for å gi huden en myk og forsiktig overgang.



Aktive ingredienser

Jojobaoljen er 100 % flytende voks som er presset ut av frøene fra jojobabusken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar